Kezdőlap
Vissza

fizetett hirdetés

 

BitCommander

Bekövetkezett, amire már magam sem számítottam: egy új C64 software projectbe vágtam a fejszémet! Persze az még erősen kérdéses, meddig tart ki a lelkesedés, és mikor fullad majd ki a kezdeti lendület... Azért remélem legalább néhány, többek számára használható béta verziót megél majd a dolog.

A késztetés onnan fakadt, hogy Novák Joe sikeresen elterjesztette a magyar retro rajongók körében az IEC-ATA kütyüt. Maga a hardware egészen izgalmas, azonban - mondjuk az IDE64-gyel összehasonlítva - a software támogatottsága gyakorlatilag nulla. Ezért határoztam úgy, hogy nekilátok legalább egy adatátviteli program elkészítéséhez, ami segíti a fájlok merevlemezre másolását. Azonban ha már nekilátok a munkának, kár volna megállni az IEC-ATA-nál. Ezért egy teljes körűen használható, a háttértárolók széles körét kezelni képes programot szeretnék készíteni. Mivel sajnos nagyon kevés időt tudok a fejlesztésre fordítani, túlzottan gyakori frissítésekre ne számítson senki...

Egyelőre még csak néhány alap rutin áll készen, ám terveim szerint néhány héten belül letölthető lesz az első béta verzió is!

Kidolgozásra váró, tervezett lehetőségek: